Bedrijfsprofiel

Vooraanzicht bedrijfspandALMO Woodproducts bv is een jonge in 2007 opgerichte nieuwe vennootschap die de beste ervaring, kennis en het vakmanschap van Houtwarenbedrijf Heesakker BV te Valkenswaard heeft gecombineerd in een moderne nieuwe opzet. Ruim 40 jaar knowhow en een zeer ruime ervaring op het gebied van de houtbewerking als een belangrijk element voor zekerheid en continuïteit in de hedendaagse bedrijfsvoering. Vakmanschap, degelijkheid en vlijt van vroeger gecombineerd met noviteit, creativiteit van nu vormt de basis voor de huidige bedrijfsvoering.

Flexibiliteit en het zeer uitgebreide aanbod van diverse mogelijke houtbewerkingen inclusief eindfinishing is onze sterkte. Het bedrijf is groot genoeg om grote serieproductie uit te voeren en klein genoeg om zeer inviduele en specifieke opdrachten te maken.

Zijaanzicht bedrijfspandModern en goed geoutilleerd

Door de inzet van een breed en goed geoutilleerd veelal CNC-machinepark en waar mogelijk bewerkingen te automatiseren, leveren wij u goede, maatvaste en kwalitatieve hoogwaardige producten voor een eerlijke prijs. Ook heeft het bedrijf een moderne spuiterij, waar alle producten eventueel op kleur in een gewenste lakafwerking kunnen worden gebracht. Het verpakken en assembleren van uw eindproduct behoort ook tot de mogelijkheden.

SpuiterijAlles onder een dak

Van het ruwe hout tot het gefinishte product wordt alles in eigen hand te Pelt gefabriceerd. Wij hebben alle machines en mogelijkheden in huis om de klanten korte lijnen en kwaliteit te bieden. Daarnaast houden wij onze (hout)voorraden van de meest gebruikte maten en soorten voldoende in voorraad om zeker te continuïteit te bieden naar de klanten en snel te kunnen reageren op een onverwachte vraag of spoedopdracht. Vertrouwd en efficiënt, maar vooral flexibel naar de klanten toe. Ons breed assortiment en vele mogelijkheden sluiten aan op de eisen van de industrie van vandaag. Een groeiende kring van vaste klanten bewijst dat we op de goede weg zijn. Neemt u vrijblijvend ook eens contact met ons op.